Σχετικά με εμάς

MEDPORT LTD

Η MEDPORT Ε.Π.Ε. παρέχει μια μοναδική προσέγγιση, ειδικευόμενη σε μια ποικιλία υπηρεσιών για λιμάνια και πλοία, επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφελούνται τόσο από την εμπειρία της, όσο και από τις προσφερόμενες εξειδικευμένες λύσεις.

shipping container, port, shipping

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα όσον αφορά τον σχεδιασμό Λιμενικών Εγκαταστάσεων και στην παροχή Ναυτιλιακών Συμβουλών, με πολύ μεγάλη εμπειρία σε Θέματα Ασφάλειας (Security) πλοίων και Λιμένων, I.S.P.S., I.S.M., και στην Εκπαίδευση σε θέματα Ασφάλειας για προσωπικό πλοίων και Λμένων.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, Υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος (ε.α.) Γιώργος ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ, έχει μία μοναδική εμπειρία σε θέματα πλοίων και Λιμένων. Για περισσότερα από 32 χρόνια, ως Αντ/δρος Λιμενικών Ταμείων, Λιμενάρχης, Διευθυντής (Λ.Σ.) Κέντρου Εκπ/σης Ναυτικών, Επιθεωρητής Πλοίων, Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, και Προξενικός Λιμενάρχης στη Ν.Υόρκη και Παναμά έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τις Δ/νσεις των Λιμ. Εγκ/σεων και των Ναυτιλ. Εταιρειών σε όλα σχεδόν τα Ναυτιλιακά θέματα. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Πανεπιστημίου Πειραιώς με εξειδίκευση σε ναυτιλιακά θέματα.

Ο Γενικός Δ/ντής, Πλοίαρχος Λιμ. Σώματος (Τεχν. – ε.α.) Απόστολος ΚΛΑΓΚΟΣ, έχει μία μοναδική εμπειρία, εργαζόμενος για περισσότερα από 28 χρόνια ως επιθεωρητής εμπορικών πλοίων και Λιμένων, στην πιστοποίηση πλοίων και Λιμένων, και σε θέματα I.S.P.S. και I.S.M. Σαν Τεχνικός Αξιωματικός έχει διενεργήσει περισσότερες από 2000 επιθεωρήσεις Πλοίων, Λιμένων και Ναυτιλιακών Εταιρειών. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.- Αθήνα) με μεταπτυχιακό στη Μηχανολογία στο U.S.A.R.T. και είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, έχοντας αποφοιτήσει από την Ακαδημία Μηχανικών Ε.Ν. Χίου, ενώ έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια στο αντικείμενό του.